HTML

Állandó oldalak

Címkék

Friss hozzászólások

  • safira (törölt): jól néz ki:) (2012.10.18. 09:41) Gofrisütős kenyér
  • B.Zsuzsa: @paintressy: Örülök, hogy jónak gondolod. Ha sikerült elkészíteni írd meg milyen lett. (2012.09.29. 20:32) Gofrisütős kenyér
  • Szindrana: Eeeeeeeez nagyon jól hangzik!! Nem vagyok otthon, és a két költözés miatt nem tudom, van-e (még) g... (2012.09.28. 21:51) Gofrisütős kenyér
  • Utolsó 20

Tűzdelt szafaládé

2013.02.14. 18:15 :: B.Zsuzsa

tűzdelt szafaládé.jpg

Végre megjavult a gépem, helyreállt az internetünk megint feltehetem a receptjeimet a blogba.

 

A Pennyben kaptam olyan szafaládét, ami gluténmentes és ahogy megnéztem a hozzávalókat, úgy gondolom megfelel a paleo étrend elvárásainak.

Ezeket a szafaládékat bevagdostam és mindegyik nyílásba felváltva egy szelet sajtot és egy szelet kolbász karikát tűztem. Ez nagyon finom kolbász helyett császárszalonna szeletekkel megtűzve is, de most kolbász volt itthon, így ezzel készült.

 

Amikor megtűzdeltem grill sütőben szép pirosra sütöttem. Természetesen lehet hagyományos sütőben is sütni, de teljesen jó a grillsütőben is elkészíteni.

 

Lehet tálalni salátával, vagy bármilyen főzelékkel.

 

Egyszerű és finom, ha felkeltette érdeklődésedet készítsd el Te is és írd meg a véleményedet.

Szólj hozzá!

Címkék: főétel szafaládé paleo

A bejegyzés trackback címe:

https://otvenkorul.blog.hu/api/trackback/id/tr495055910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása