Ma csirkét sütöttem és az mellé jól illik a sült krumpli. Újkrumplit szoktam úgy sütni, hogy kisebb kockákra vágom és kevés olajon sütöm vöröshagymával együtt. Hát most paszternákból készítettem.
A paszternákot megtisztítottam és kisebb kockákra vágtam. Félig megfőztem és lecsöpögtettem. Tisztítottam apró vöröshagymákat és serpenyőben forró kacsazsíron fedő alatt pároltam őket. Kb. félig megpároltam a hagymákat, majd hozzáöntöttem a paszternák kockákat. Sóztam és fűszereztem egy kis reform ételízesítővel és szép pirosra sütöttem minden oldalát, majd a sült csirkével tálaltam.
Igy teljesen finom lett. Már sütöttem olajban paszternákot, de nekem nagyon nehéz volt. Így, hogy csak pirítottam a zsíron nem szívott be annyi zsiradékot és sokkal finomabb lett. Nézd meg a képet, teljesen olyan, mint az igazi.
Ha felkeltette az érdeklődésedet Te is készítsd el és írd meg a véleményedet.
Friss hozzászólások