HTML

Állandó oldalak

Címkék

Friss hozzászólások

  • safira (törölt): jól néz ki:) (2012.10.18. 09:41) Gofrisütős kenyér
  • B.Zsuzsa: @paintressy: Örülök, hogy jónak gondolod. Ha sikerült elkészíteni írd meg milyen lett. (2012.09.29. 20:32) Gofrisütős kenyér
  • Szindrana: Eeeeeeeez nagyon jól hangzik!! Nem vagyok otthon, és a két költözés miatt nem tudom, van-e (még) g... (2012.09.28. 21:51) Gofrisütős kenyér
  • Utolsó 20

Sajtos rúd

2013.12.20. 22:22 :: B.Zsuzsa

Sajtos rúd.jpg

Jön a karácsony egy kis ropogtatni való jól jön. Ez a sajtos rúd finom ropogós, sokáig elállna, ha nem lenne olyan kapós.

Hozzávalók:

7 dkg őrölt kókuszreszelék,

15 dkg teljes kiörlésű zabliszt, (lehet magliszt is, de most én ezzel készítettem)

15 dkg reszelt sajt,

1 púpos teáskanál só,

2 evőkanál kókuszkrém,

8 dkg zsír

1 tojás a kenéshez

A hozzávalókat összegyúrjuk a reszelt sajt kétharmadával, ha kell még hozzá folyadék kevés vizet teszünk hozzá. Úgy jó, ha kemény a tésztánk. Pihentetjük kb. fél órát és jó fél centi vastagra nyújtjuk, A tetejét megkenjük felvert tojással és megszórjuk a reszelt sajt maradékával. Derelye metélővel kb. fél cm szélesre felvágjuk, keresztben tetszés szerinti hosszúságúra vágjuk. Kettő közepes tepsi lesz belőle. 200 fokon előmelegített sütőben addig sütjük, míg pirulni kezd. Hamar kész van és finom.

Ha megtetszett készítsd el és írd meg a véleményed.

Ezzel a recepttel kívánok Neked Boldog Karácsonyt!

Szólj hozzá!

Címkék: sajtos zablisztes

A bejegyzés trackback címe:

https://otvenkorul.blog.hu/api/trackback/id/tr525702782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása