Hozzávalók:
40 dkg padlizsán,
15 dkg gomba,
1 kisebb vöröshagyma,
½ csokor petrezselyemzöld,
2 tojás,
1 db szép paradicsom,
10 dkg reszelt sajt,
só, bors, kakukkfű,
kevés zsír,
A padlizsánt meghámoztam, a belsejét kivájtam és összekockáztam, majd a padlizsánt félig megsütöttem.
Az apróra vágott vöröshagymát zsíron megfonnyasztottam, rátettem a padlizsán felkockázott belsejét, sóztam, borsoztam, a kakukkfüvet is rászórtam és összepároltam. Beletettem a feldarabolt gombát és a petrezselyemzöldet, majd a levét elforraltam. Ráütöttem a 2 tojást és készre sütöttem.
A félbevágott padlizsánokat megtöltöttem ezzel a raguval és a tetejére elosztottam a felszeletelt paradicsomot és a reszelt sajtot.
Közepes hőfokon átsütöttem. Igazán finom lett. Salátával tökéletes ebéd.
Ha elkészíted kérlek írd meg a véleményed.
Friss hozzászólások