Mónika Nyers Konyha oldalán találtam szilvás krémmel töltött mogyorókosarakat. Ezeket a kosarakat elkészítettem és csokoládé krémmel töltöttem meg.
A krémhez 1 db banánt, 1 db avokádót összeturmixoltam 2 evőkanál kakaóval, egy kis mézzel, fahéjjal kevés vanília aromával, kevés vízzel és ezzel a krémmel töltöttem meg a kosárkákat.
A tetejére szórtam egy kis kókuszreszeléket díszítésnek.
Én a megadott hozzávalók 2/3-ad részével készítettem a kosárkákat, így is lett belőle 14 db.
Finom lett. Tartottam a mogyoró ízétől, hogy nagyon kiérzik belőle, de nem így történt. Egyszer őrölt mogyorót tettem mandula helyett egy paleos kenyérbe, de annyira kiérzett az íze, hogy alig bírtuk megenni. Persze ez az én véleményem, biztosan van aki szereti a mogyoró ízét a süteményekbe.
Ha tetszik próbáld ki és írd meg a véleményed.
Friss hozzászólások